Autoleth / Værksted

Autoleth: Autoriseret BMW værksted

Vi har erfaring fra dengang det vigtigste værktøj var et topnøglesæt.
Det var dengang. I dag betjener vi os af det mest avancerede højteknologiske testudstyr. Vi anvender udstyret for hurtig fejlfinding, effektiv vedligeholdelse og optimal sikkerhed for vore kunder fra nær og fjern.

Ikke nok med at vi råder over udstyret, men vi har også et mekanikerteam der ved hvordan dette skal anvendes. Vores mekanikere er løbende på skolebænken hvor deres BMW viden opdateres.

Vor målsætning er klar: vi vil være helt i front når det gælder om at servicere de mange velkørende BMW modeller.
Den bedste og sikreste kørsel foregår i en BMW som er løbende serviceret og vedligeholdt. Vi har kunder der kører i det nyeste nye, men vi har også mange kunder der kører sikkert og godt i ældre BMW modeller.

Mens vi servicerer din bil er du velkommen til at benytte vore kundefaciliteter i vor kundelounge. Her kan du læse dagens aviser, følge de seneste nyheder på TV, eller benytte vor trådløse internetopkobling.

Foretrækker du en tur i Haderslev by så bor vi i gå afstand til bymidten.

Åbningstider værksted:

Mandag til torsdag: 7.45 - 16.00 

Fredag: 7.45 - 14.15

E-mail: service@autoleth.dk

Skriv til os

Nyhed
BMW

BMW iX1

xDrive30 Fully Charged M-Sport
BMW iX1 xDrive30 Fully Charged M-Sport
// Select the logo element const logo = document.querySelector('.logo img'); // Apply CSS properties logo.style.maxWidth = '640px'; // Adjust the width as needed logo.style.maxHeight = '90px'; // Adjust the height as needed