Autoleth / Om os

Om os

Autoleth blev i 1992 etableret af Ivan Leth i de samme omgivelser, som vi arbejder fra i dag. Før 1992 husede bygningerne Ole Olsen Biler. I perioden 1992 til 2003 var Autoleth autoriseret BMW forhandler, i dag er Autoleth autoriseret BMW service værksted.

Der blev i år 2005 foretaget et generationsskifte, hvor to mangeårige medarbejdere købte sig ind i firmaet. I dag ejes Autoleth af John Gabelgaard.

I vores flotte salgsafdeling finder du altid et stort udvalg af nyere topklargjorte kvalitetsbiler, med hovedvægten på BMW.

Hos Autoleth gør vi din bildrøm til virkelighed.

På vores værksted har vi servicetestere, specialværktøj samt veluddannede serviceteknikere og mekanikere, som efteruddannes løbende. Derfor har de den nyeste viden og besidder de rette kompetencer, som er er nødvendige for at kunne servicere din BMW, ligegyldigt model og årgang.

Vi har vi de absolut laveste priser på autoriseret BMW service, med garanti.

Autoleth beskæftiger i dag 14 topengagerede medarbejdere, der alle er klar til at yde den service, der skal til for at tilfredsstille dig og dine ønsker. Vi ser en ære i at yde et godt stykke arbejde.

Velkommen til Autoleth.

På linket nedenfor kan du få en rundtur i vores butik:

Se vores butik

Nyhed
BMW

BMW iX1

xDrive30 Fully Charged M-Sport
BMW iX1 xDrive30 Fully Charged M-Sport
// Select the logo element const logo = document.querySelector('.logo img'); // Apply CSS properties logo.style.maxWidth = '640px'; // Adjust the width as needed logo.style.maxHeight = '90px'; // Adjust the height as needed